skip to Main Content

Gliimt børneunivers med tøj, plejeprodukter, skønhedsprodukter, interiør og legetøj skal være hyggeligt for alle at komme i. Vi lægger stor vægt på at det skal være kvalitetsmærker og derfor udvælger vi dem nøje på pris og kvalitet. Der skal være mærker i alle prisniveauer, så man som kunde kan sammensætte sæt, eller finde sig den helt rette gave. Der er masse inspiration at få I butikken, vi glæder os til at se jer.

Lounge

Vi ønsker at alle skal føle sig velkommen i Gliimt, derfor har vi lavet en lounge til dig som kunde, hvor vi tilbyder på forfriskninger til store og små.

Der skal være plads til børnene, derfor er der plads til leg og ballade i butikken.

De mindste skal heller ikke glemmes, derfor må du gerne amme i butikken, benytte dig at pudsepladsen og selvfølgelig også få kogt vand til flasken.

Gliimts historie

Starter en aften i Maj, hvor vi går igennem Kordilgade og ser på vinduer. Ditte udbryder endnu en gang til Hildi, se lige den butik vil være helt perfekt til en børnetøjbutik. Kan du ikke se det for dig, hvor efter Hildi er klar og siger at nu gør vi det. Det nu vi skal kaste os ud i drømmen. Derefter går det stærkt, vi begynder at skrive alle vores ideer ned.

Det ender ud i butikken Gliimt som ligger på Kordilgade. Vores fælles vision om en hyggelig, lækker børnetøjbutik som går op i kvalitet og pris. Hvor fri leg og ballede finder sted.

Om os

I Gliimt vil du møde Ditte og Hildi.
Vi bor begge i Kalundborg, er 31 år, har begge mand og 2 børn hver.
Tilsammen har vi en kæmpe erfaring indenfor salg, kundeservice og går op i kundepleje, som vi ønsker at dig som kunde kommer til at mærke i butikken.
Back To Top